BMWfriends.gr

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
BMWfriends.gr

Είμαστε στον αέρα!

Είμαστε στον αέρα!

+6
Αριάδνη
sm6
NickE60
Geo_3D
VanVIC
stefanos_cool
10 απαντήσεις

Προτάσεις

stefanos_cool
    stefanos_cool
    Admin
    Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 49
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/12/2009
    Τόπος : Αθήνα

Προτάσεις Empty Προτάσεις

Δημοσίευση  stefanos_cool Κυρ Δεκ 20, 2009 11:32 pm

Εδώ μπορούμε να γράφουμε τις προτάσεις μας για την καλυτέρευση του φόρουμ όσο αφορά στήσιμο τοπικ κλπ.
    VanVIC
    VanVIC

Αριθμός μηνυμάτων : 4

Προτάσεις Empty Να προσέχουμε για να έχουμε...

Δημοσίευση  VanVIC Δευ Δεκ 21, 2009 12:15 am

Σε πολύ λίγο θα μαθευτεί και στο motorsport η προσπάθεια αυτή.
    Αν και δε νομίζω οτι θα πρεπε να ενοχλεί, είμαι σίγουρος οτι σίγορα θα υπάρξουν "παρενέργειες".

Ενδεχομένως μια ενημέρωση στους ADMS του Μοtorsport, με καλή διάθεση και πρόθεση, να ήταν μια σωστή "πολιτική" κίνηση.

Σίγουρα θα έρθουν οι και γνωστοί μας αλλά θα προσπαθήσουν να φανούν ως άγνωστοι.

Ασ προσέξουμε και ας προσπαθήσουμε να περιφρουρίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Στέφανος με κάθε καλή διάθεση, τουλάχιστον μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Προσωπικήα γνώμη εξέφρασα.
    stefanos_cool
    stefanos_cool
    Admin
    Admin

Προτάσεις Empty Απ: Προτάσεις

Δημοσίευση  stefanos_cool Δευ Δεκ 21, 2009 9:28 am

VanVIC έγραψε:Σε πολύ λίγο θα μαθευτεί και στο motorsport η προσπάθεια αυτή.
    Αν και δε νομίζω οτι θα πρεπε να ενοχλεί, είμαι σίγουρος οτι σίγορα θα υπάρξουν "παρενέργειες".

Ενδεχομένως μια ενημέρωση στους ADMS του Μοtorsport, με καλή διάθεση και πρόθεση, να ήταν μια σωστή "πολιτική" κίνηση.

Σίγουρα θα έρθουν οι και γνωστοί μας αλλά θα προσπαθήσουν να φανούν ως άγνωστοι.

Ασ προσέξουμε και ας προσπαθήσουμε να περιφρουρίσουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Στέφανος με κάθε καλή διάθεση, τουλάχιστον μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Προσωπικήα γνώμη εξέφρασα.

Βαγγέλη πολύ σωστή η σκέψη σου, για την ώρα αυτό το σαιτ είναι δοκιμαστικό να δω πόσα άτομα μπορούμε να μαζευτούμε. Είναι όλα θετικά, μέσα σε λίγες ώρες γράφτηκαν 17 μέλη, μεγάλο νούμερο για μόλις λίγες ώρες. Περιμένω προσφορά από 3 εταιρίες hosting για να έχουμε δικό μας server όνομα κλπ. Το απόγευμα θα ποστάρω όλες τις λεπτομέρειες!
    Διευκρινίζω ότι αυτή την κίνηση την έκανα μόνο και μόνο για να έχουμε τον δικό μας διαδικτυακό χώρο και να μπορέσουμε να εξελίξουμε (με την καλή έννοια) αυτή την ωραία παρέα που έχουμε.
    Η ιδέα μου μπήκε εδώ και καιρό από τότε που πήρες πρωτοβουλία για το θέμα των δώρων και δεν λάβαμε ανταπόκριση, κατάλαβα ότι πλέον δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς admin, οπότε μιας και είμαστε αρκετοί είπα να κάνω το βήμα και να έχουμε τον δικό μας χώρο εμείς οι ενεργοί φίλοι της BMW!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, να είστε σίγουροι ότι θα ανταμείψω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ!

Με εκτίμηση,

Στέφανος
    Geo_3D
    Geo_3D

Αριθμός μηνυμάτων : 1
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2009

Δημοσίευση  Geo_3D Δευ Δεκ 21, 2009 12:33 pm

Μην ανησυχειτε για το αν και πως θα το μαθουν οι admins στο motorsport...Βασικα δεν τους ενδιαφερει κιολλας και ουτε και εμενα βασικα αν θελει ο καθε ενας να ανοιγει ενα δικο του φορουμ/site/club...εχει γινει στο παρελθον πολλακις,οποτε δεν λεει και τπτ ακομα μια φορα...Αυτο που λενε/λεμε συνεχεια ειναι οτι η παραμονη του οποιουδηποτε στο μοτορσπορτ δεν ειναι υποχρεωτικη και ο καθεις ειναι ελευθερος να κανει και να παει οπου θελει και οπου τον εκφραζει καλυτερα

Καλη αρχη λοιπον και καλη συνεχεια ευχομαι στον Στεφανο και στο νεο διαδικτυακο τοπο για τους ενεργους φιλους της BMW...

Με εκτιμηση
    Geo_3D

εκ της διαχειριστικης ομαδας www.bmw-motorsport.gr
    stefanos_cool
    stefanos_cool
    Admin
    Admin

Δημοσίευση  stefanos_cool Δευ Δεκ 21, 2009 12:47 pm

Geo_3D έγραψε:Μην ανησυχειτε για το αν και πως θα το μαθουν οι admins στο motorsport...Βασικα δεν τους ενδιαφερει κιολλας και ουτε και εμενα βασικα αν θελει ο καθε ενας να ανοιγει ενα δικο του φορουμ/site/club...εχει γινει στο παρελθον πολλακις,οποτε δεν λεει και τπτ ακομα μια φορα...Αυτο που λενε/λεμε συνεχεια ειναι οτι η παραμονη του οποιουδηποτε στο μοτορσπορτ δεν ειναι υποχρεωτικη και ο καθεις ειναι ελευθερος να κανει και να παει οπου θελει και οπου τον εκφραζει καλυτερα

Καλη αρχη λοιπον και καλη συνεχεια ευχομαι στον Στεφανο και στο νεο διαδικτυακο τοπο για τους ενεργους φιλους της BMW...

Με εκτιμηση
    Geo_3D

Να είσαι καλά Γιώργο και να ξέρεις ότι αυτή η κίνησή μου δεν έχει να κάνει με τίποτα με σένα και τα υπόλοιπα παιδιά του συντονισμού του μοτορσπορτ ....

Φυσικά και θα τα λέμε και από κοντά!

Φιλικά,

Στέφανος
    NickE60
    NickE60
    Admin
    Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 16
    Τόπος : Χαλάνδρι

Δημοσίευση  NickE60 Δευ Δεκ 21, 2009 1:02 pm

Geo_3D έγραψε:Μην ανησυχειτε για το αν και πως θα το μαθουν οι admins στο motorsport...Βασικα δεν τους ενδιαφερει κιολλας και ουτε και εμενα βασικα αν θελει ο καθε ενας να ανοιγει ενα δικο του φορουμ/site/club...εχει γινει στο παρελθον πολλακις,οποτε δεν λεει και τπτ ακομα μια φορα...Αυτο που λενε/λεμε συνεχεια ειναι οτι η παραμονη του οποιουδηποτε στο μοτορσπορτ δεν ειναι υποχρεωτικη και ο καθεις ειναι ελευθερος να κανει και να παει οπου θελει και οπου τον εκφραζει καλυτερα

Με εκτιμηση
    Geo_3D

Γειά σου Γιώργαρε! Τα καλά παιδιά επικοινωνούν όπου κι αν βρίσκονται
    sm6
    sm6
    Bmw junior
    Bmw junior

Αριθμός μηνυμάτων : 41

Δημοσίευση  sm6 Δευ Δεκ 21, 2009 1:04 pm

αλλιως βγαινει ο σουγιας... αχαχχαχα
    stefanos_cool
    stefanos_cool
    Admin
    Admin

Δημοσίευση  stefanos_cool Δευ Δεκ 21, 2009 1:11 pm

sm6 έγραψε:αλλιως βγαινει ο σουγιας... αχαχχαχα

χααχαχαχα...ποτέ!
    Αριάδνη
    Αριάδνη

Αριθμός μηνυμάτων : 7
    Τόπος : Ελλάδα-Ελβετία-Ιταλία-Γερμανία

Δημοσίευση  Αριάδνη Δευ Δεκ 21, 2009 3:51 pm

να πω κι εγώ ...?
    λέω ....
    βάλτε μια ενότητα ΓΕΝΙΚΆ ΚΙ ΑΌΡΙΣΤΑ ....!!!!
    θα είμαι συχνός πελάτης της ,...!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    stefanos_cool
    stefanos_cool
    Admin
    Admin

Δημοσίευση  stefanos_cool Δευ Δεκ 21, 2009 3:56 pm

Αριάδνη έγραψε:να πω κι εγώ ...?
    λέω ....
    βάλτε μια ενότητα ΓΕΝΙΚΆ ΚΙ ΑΌΡΙΣΤΑ ....!!!!
    θα είμαι συχνός πελάτης της ,...!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

καλή ιδέα! Smile
    Aceman1925
    Aceman1925
    Bmw junior
    Bmw junior

Αριθμός μηνυμάτων : 12
    Τόπος : Peiraias

Δημοσίευση  Aceman1925 Δευ Δεκ 21, 2009 4:28 pm

πως θα σας φαινοταν η ιδεα να υπαρχει στο home page καθε βδομαδα ενα poll που να ψηφηζουμε?
    Να κανουμε το χαβαλε μας και να βλεπουμε τι θα βγαινει.
    Οχι κατι το ιδιαιτερο.Κατι με "ναι" ή "οχι", ή καποια 4δα απαντησεως.Απλο multiple.
    katsaraios
    katsaraios

Αριθμός μηνυμάτων : 8

Δημοσίευση  katsaraios Τρι Δεκ 22, 2009 2:09 am

κανονιστε να μην εχουμε οπαλα και εδω με κοντρες και τσαγιερα No
    sierra

Αριθμός μηνυμάτων : 5
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/12/2009
    Τόπος : Ηλιούπολη - Αθήνα

Προτάσεις Empty ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση  sierra Τετ Δεκ 23, 2009 2:11 am

santa Να πώ και εγώ κάτι...μια ενότητα με συνεργεία εμπιστοσύνης ή όχι για να έχουμε ενναλακτικές λύσεις ... λέω...
    chris z3

Αριθμός μηνυμάτων : 1

Δημοσίευση  chris z3 Τετ Δεκ 23, 2009 3:24 am

sierra έγραψε:santa Να πώ και εγώ κάτι...μια ενότητα με συνεργεία εμπιστοσύνης ή όχι για να έχουμε ενναλακτικές λύσεις ... λέω...
    το πρωτο μου ποστ και ναι,συμφωνω με τον φιλο....
    επεισης αν μπορει να με βγαλει ελευθερο υπηρεσιας καποιος απο εδω γιατι δνε την παλευω αλλο με την δουλεια!!!!(ακυρο)
    λοιπον.....να προτεινω και εγω κατι...με την εγγραφη να ζητηται ενα τηλεφωνο να υπαρχει επικοινωνια με το νεο μελος προς αποφυγη των γνωστων αγνωστων......(εχει γινει και σε αλλο φορουμ και μου φαινεται καλη ιδεα)
    Aceman1925
    Aceman1925
    Bmw junior
    Bmw junior

Αριθμός μηνυμάτων : 12
    Τόπος : Peiraias

Δημοσίευση  Aceman1925 Τετ Δεκ 23, 2009 6:04 am

chris z3 έγραψε:
    επεισης αν μπορει να με βγαλει ελευθερο υπηρεσιας καποιος απο εδω γιατι δνε την παλευω αλλο με την δουλεια!!!!(ακυρο)

ολο γκρινια ειστε εσεις οι δημοσιοι........(το αλλο δε το λεω).
    Τι θες να σου βγαλω?
    να σου δωσω μια ευκαιρη πλακα που επεσε στα χερια μου με ενα μικρο καταγματακι κοπωσεως στην ποδοκνημικη???
    15 μερουλες θα παρεις για αρχη....Πες μου για να αρχισω μαυραγοριτικα παζαρια πριν τις 27
    Twisted Evil

chris z3 έγραψε:
    λοιπον.....να προτεινω και εγω κατι...με την εγγραφη να ζητηται ενα τηλεφωνο να υπαρχει επικοινωνια με το νεο μελος προς αποφυγη των γνωστων αγνωστων......(εχει γινει και σε αλλο φορουμ και μου φαινεται καλη ιδεα)
    καλη ιδεα,λιγο δυσκολο στην εφαρμογη γιατι μπορει καλιστα καποιος να δωσει λανθασμεα στοιχεια αλλα δε παυει να εχει το σκοπο της!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 08, 2024 5:46 pm